ABOUT ME

Naturen inspirerer mig. 

Dorthe Kisbye

I 90’erne besøgte jeg Kina for første gang og blev meget inspireret af TaiChi og hvad der ellers skete i parkerne om morgenen. Eksempelvis Kalligrafi med kæmpe pensel og vand.  På en af Kina-rejserne, var jeg så heldig, at få lov til at besøge en kinesisk kunstner. Det var måske lidt vildt og uopnåeligt, men jeg satte mig for at prøve denne måde at udtrykke sig. Min kuffert blev udstyret med diverse remedier til øvelse på rispapir og med blæk. Uha.. det var svært og meget sjovt. Detaljer og komposition øver jeg mig på med fotografiet og så er det med at komme igang med maling og lærred.

Efter 30 års pause, har jeg nu valgt at tage maleriet op igen. Der er meget der skal trænes på igen. Hvordan er det lige farverne blandes? Penslerne holdes og bruges? Brug af svampe, kreditkort, spartel og meget andet er blevet brugt det sidste års tid og jeg begynder selv at blive tilfreds af og til. 

Youtube-videoer, online malekurser – jeg har brugt al min ledige tid til at snuse rundt, blive inspireret og afprøvet mange forskellige metoder. Alt sammen for at finde lige netop den måde at male på, som jeg bedst kan være i. Tager det lang tid? Ja det gør det og jeg skal jo ikke nå noget.

Så kommer spørgsmålene- er jeg god nok til at vise mine billeder frem? Er jeg parat til at modtage ris og ros? 

Jeg tog det store skridt og oprettede en instagram profil. Det var helt ufarligt og der er jo altid én der ude, der kan se noget godt i netop mit maleri, ikk?

Det bliver spændende at se, hvordan jeg udvikler mig. Du er velkommen til at følge min rejse.

inspired by my own photos