Mestre

Jeg har haft den store ære at møde disse to store Mestre.
De har begge været med til at berige mit liv på mange måder.

Tak til Mester Zhang Guangde for at have udviklet alle disse fantastiske DaoYin Yangsheng Gong serier, som jeg virkelig har taget til mig og som min krop har haft stor glæde af. Smidighed, velvære og færre smerter i bevægeapparatet er de store gevinster. Mit besøg på Beijing Sportsuniversitet gav mig det store minde det vil være, at have mødt Mester Zhang Guangde i egen person. At blive undervist af og være tilstede med en så stor Mester er noget helt specielt.

Tak til Mester Yang Yubing for i mange år at have undervist mig så grundigt i daoyin- og health qigong serierne, at jeg får optimal udbytte både på egen krop og som instruktør kan jeg videregive serierne præcist, som de er tiltænkt. Dette er en af mine vigtigste opgaver som instruktør.

Præcise bevægelser giver bedst udbytte!

Bekendtskabet med Mester Yang Yubing har også i høj grad været med til, at min egen udvikling i Tai Chi Chuan har rykket sig markant. Igen er det lykkedes Yang Yubing at åbne nogle døre, som jeg ikke havde set eller overhovedet havde vidst fandtes.

Qi Gong er sjovt! Har du lyst til at være med?

Der er plads til alle uanset alder og udfordringer

Godkendt
Qi Gong & Taiji Yangsheng instruktør

Dagen for afsluttet 3-årig uddannelse. Samtidig fik jeg overrakt mit certificate of award- Duan 3 bestået på Beijing Sports Universitet i 2014