JEG VIL HJÆLPE DIG

TIL AT HJÆLPE DIG SELV

Hvem er jeg ?

Dorthe Kisbye, 55 år

Siden jeg gik ud af gymnasiet i 1983 har jeg haft med mennesker at gøre.

Som Social-og sundhedsassistent har jeg været så heldig at møde mennesker på hospitalet, i psykiatrien, til genoptræning, i eget hjem og på plejehjem. Jeg har altid haft øje for hvilken hjælp der har været behov for i en given situation. 

Min mission har altid været ” at hjælpe dig til at hjælpe dig selv”

At undervise er at give videre og det er vigtigt, at det der videregives til eftertiden er korrekt. Jeg har forberedt mig længe og grundigt på at undervise Tung familiens Tai Chi Chuan. Jeg har fulgt den traditionelle vej – mesterlære. Fra 1995 har jeg fulgt min danske lærer Lars Klug og da Lars mente, at det var tid at møde Mester Tung Kai Ying, startede et nyt kapitel I min mesterlære. I februar 2001 fik jeg Mester Tungs anbefaling om at videregive Tung familiens Yang stil til elever på alle niveauer.

Oktober 2013 startede jeg med at undervise I Qigong på opfordring af Mester Yang Yubing. I 2016 afsluttede jeg en 3 årig uddannelse som instruktør.
Min vigtigste opgave i undervisningen er at videregive de korrekte Forme, derved opnår du at få alle de gode gevinster, såvel fysiske, psykiske og sociale. Jeg lægger meget vægt på den individuelle læring og korrigering af holdning og bevægelser. Der er plads til alle uanset skavanker, baggrund m.m.
Jeg opfatter mig selv som en håndværker, der skal videregive brugen af dette fleksible værktøj til dig, så du selv kan bruge det fornuftigt med gevinster til følge.
Formidling har alle dage været en stor del af min hverdag. Det er fantastisk, at se hvor hurtigt mennesker kan lære, ved blot tålmodighed og god formidling. Jeg har voksen pædagoisk kursus.

Tai Chi er sjovt! Har du lyst til at være med?

Der er plads til alle uanset alder og udfordringer

Godkendt
Tai Chi Chuan instruktør

 I februar 2001 fik jeg Mester Tung Kai Ying’s anbefaling om at videregive Tung familiens Yang stil til elever på alle niveauer.

Kontakt