samarbejdspartner

Camilla Lindebjerg

Qigong Living – Ydre styrke, Indre ro

Gennem mange år har Camilla været i læremester hos Dorthe i Tai Chi Chuan.  

Da vi begge blev færdige med Qigong instruktøruddannelsen, lå det lidt i kortene, at et samarbejde ville bære frugt, til gavn for hinanden og ikke mindst for alle vores nuværende og kommende Tai Chi & Qigong elever. Camilla er fortsat i tai Chi læremester lidt endnu.

På nogle af holdene er vi tilstede begge to, hvilket giver os mange gode muligheder for at hjælpe dig til hurtigt at mærke forbedring i krop og sind. Med to undervisere kan vi sikre, at der kan tages særlige individuelle hensyn.

Gennem foreningen TaiChi4you holder vi workshops m.m.

Camilla Lindebjerg Godkendt Qi Gong og Tai Chi instruktør

f. 1968

Uddannet Cand. Mag Dansk/Kunsthistorie

Jeg er uddannet Qigong og Taiji Yangsheng instruktør i 2015 af sportsprofessor Yang Yubing, Beijing sportsuniversitet og Lillian Wong. Min certificering som godkendt instruktør bygger på et solidt fagligt fundament direkte fra Beijing sportsuniversitet. Jeg er uddannet med det ”rene” produkt fra universitetet, der er kilden til nyeste forskning og viden om Qigong.

Jeg er derudover DGI instruktør og pædagogik har været del af uddannelsen. Jeg har mange års undervisningserfaring, dels fra 12 år i det private IT erhvervsliv, dels fra mit tidligere job som hestetræner af heste og ryttere med udfordringer og fra min undervisning i Tai Chi og Qigong.

Jeg har opnået Duan 3 i Daoyin Yangsheng Gong og Duan 1 i Health Qigong og har deltaget i internationale Health Qigong konkurrencer og seminarer.

Tai Chi og Qigong er en livsstil for mig såvel som en konstant personlig udvikling.

Jeg elsker at videregive og mit mål er at give en så ”ren” formidling videre som muligt. Det er vigtigt for mig både at sikre præcision og kvalitet ved videregivelsen af bevægelserne samt at skabe et rum med ro og mulighed for stille fordybelse. Jeg er meget taknemmelig over at have fået muligheden for at dele de fantastiske gevinster ved Tai Chi og Qigong med andre.

Tai Chi er sjovt! Har du lyst til at være med?

Der er plads til alle uanset alder og udfordringer

Godkendt
Tai Chi Chuan instruktør

3 generationer Dorthe, Mester Tung og Camilla